Nugety

Chtěli byste odbourat tuk a shodit nějaké to přebytečné kilo, aniž byste museli hladovět? Něco takového opravdu lze. Dokonce toho lze docílit i bez jojo efektu, který je velmi obávaný.
Jestli je něco, co rozhodně můžete vyzkoušet, pak jsou to proteinové nugety Prodietix, které mají kuřecí příchuť. Velká spousta lidí si tento výrobek chválí, jelikož je chuťově moc dobrý.

detail nuget

Funguje navíc na principu ketózy. Že nevíte, co to je? Ve zkratce se dá říct, že se jedná o spalování tuků a to bez pocitu, že máte hlad. Pokud se rozhodnete hubnout s ketonovou dietou, pak věřte, že vašemu tělu budou dodávány proteiny, které jsou přírodní. Bude navíc snížen přísun sacharidů a také tuků. Prvotním zdrojem energie budou sacharidy. Díky ketóze, která se po pár dnech spustí, se začnou spalovat uložené tuky. Díky jídlům, které jsou v express dietě, vám tento proces pomůže v těle nastartovat a také udržet vaší novou hmotnost, se kterou budete již určitě více než spokojeni.
Díky ketóze a vytvořeným ketonům bude utlumen pocit hladu a bude navozen pocit dobré nálady a také pozitivní energie. Právě díky tomu ketonovou dietu velká spousta lidí dobře snáší a nemají problém s ní vydržet až do samotného konce. Právě tohle je jedna z hlavních výhod programu.

nugety na talíři

Program je navržen tak, že rozhodně nemusíte být odborníky na zdravou stravu a ani nebude potřeba konzultovat váš jídelníček s poradcem.
Právě křupavé nugety, které mají kuřecí příchuť, dokážou velmi zasytit a to obsahuji ani ne 100 kalorií. Díky tomu vás udrží ve stavu ketózy. Pokud si k nim ještě dáte bramborovou kaši, která je nízkokalorická, pak máte rozhodně dobrý oběd či večeři.
Jestli je něco, co je rozhodně jednoduché, pak je to příprava. Stačí totiž jen za stálého míchání smíchat obsah sáčku s vodou. Poté stačí už jen vyformovat dvě nugety a alespoň 25 minut péct v troubě. Nic jednoduššího už není.