Nezařazené 0 comments

Poznejte Evropu za víkend

Vždycky jste chtěli hodně cestovat, ale život plány za vás trošičku pozměnil a všechno bylo najednou jinak. Každý má jiné sny a chtěl by poznat jiné krajiny. Kolem sebe v okolních státech máme nádherná města, která určitě stojí za návštěvu a klidně i tak krátkou jako je jeden víkend. A proč také ne, když letecky jste všude za chvíli. Navíc letenky nejsou moc drahé a tak se výlet do Paříže, Londýna nebo Milána nemusí zdát nedosažitelný. Objevit tak můžete spousty nádherných a zajímavých míst. A doslova za hubičku.
pohled z letadla

Sledujte slevy

Je libo Paříž, Londýn, Amsterdam, Mnichov, Norimberk, Maribor, Zábřeh nebo třeba Barcelona. Ať už si vzpomenete, na jakékoliv město z našich evropských zemí není vůbec žádný problém. Stačí vám volný víkend, levná letenka a pár informací na cestu. Základem všeho je sehnat co nejlevněji letenku. A když jste šikovní, seženete ji opravdu za hubičku. Existují různé slevové portály ale i přímo webovky leteckých společností, které zlevňují letenky opravdu o hodně. Někdy je potřeba hodně štěstí, rychlost a musíte si počkat. Ovšem to platí spíše pro větší města a metropole. Do menších měst a zemí se dostanete za pár stovek a hodinu strávíte na cestě, pak už můžete jen poznávat a odpočívat.
dobrodružství v horách

Vyberte si, kam se chcete podívat

To je hodně důležité. Pokud zrovna nemusíte do velkoměsta a ubytovat se někde v přepychu, najděte si místo, kde se levně i najíte, ubytujete a zkrátka si užijete. V Německu totiž utratíte rozhodně víc než třeba v Moldávii nebo Makedonii. Přitom i tam si můžete užít bezva výlet, projít památky, dobře se najíst a odpočívat. Levné evropské země a města jsou u českých cestovatelů hodně oblíbené, protože za takový víkend i s letenkou zaplatíte mnohdy, to co byste utratili třeba u nás na výletě v Praze. A přitom poznáte svět. Tak zkuste najít na mapě, co by vás lákalo a na internetu si najděte vše potřebné. Většinou stačí jen letenka a zbytek zařídíte na místě. Hlavně si to musíte pořádně užít.